Alimentaţia naturală: fericit pentru că mănânc sănătos!

Eu am avut norocul (părerea mea) să mă nasc după ce părinţii mei au trecut la o alimentaţie care exclude carnea. Da, eu de 15 ani nu am mâncat niciodată carne :)
Rezultatele cercetărilor în laborator atestă că produşii finali de descompunere ai cărnii sunt sărurile acidului uric.

"
Calculii renali apar la persoane predispuse (care sintetizează în organism cantităţi mari de acid uric sau/şi elimină cantităţi reduse) ori la cei care consumă în exces alimente bogate în acid uric, în primul rând carne. Surplusul de acid uric este implicat în apariţia calculilor (pietrelor) şi altor boli ale rinichilor, al unei forme severe de reumatism (guta) şi poate afecta inima şi vasele de sânge, motiv pentru care respectarea regimului alimentar, alături de alte măsuri terapeutice, contribuie la menţinerea sănătăţii dumneavoastră şi prevenirea unor boli severe care vă pot ameninţa chiar viaţa."

Cu alte cuvite, chestii toxice :)
Vă pot povesti o întâmplare, când eram mai mic, am fost la o petrecere şi am mâncat un cornuleţ mic, crezând că este umplut cu ciocolată. De fapt in corn era o cantitate mică de şuncă. Seara, când am ajuns acasă, mi s-a făcut rău, eram ameţit şi am avut febră mare. Eram într-o stare generală foarte nasoală. Corpul meu nu este obişnuit cu carnea, astfel reacţionează într-un mod neplăcut chiar şi de la un cornuleţ cu şuncă.
Sunt foarte atent ce mănânc, şi sunt fericit pentru viaţa sănătoasă pe care o trăiesc... Nu mi-e ruşine de faptul că sunt mai slab decât ceilalţi prieteni de vârsta mea, şi le explic cu drag cum şi cu ce mă hrănesc :)

Despre Mine

Radu B. - 17 ani Sibiu
ai resul... :)

online sau nu?